I flerfamiljsfastigheter så blir det snabbt smutsigt i trappor och i andra gemensamma utrymmen. Genom att anlita Scent Of Clean för er fastighets trappstädning kan ni se fram emot rena och väldoftande trapphus, även under vintern då mycket smuts följer med in.

Frågor och svar

Rena trapphus ökar trivseln för de boende. I ett trapphus drar man in en hel del smuts framför allt under vintern då snö, sand och salt fastnar på skorna och följer med in i trapphuset. Att ha smutsiga trapphus leder ofta till irritation hos de boende. Sand, grus och andra smutspartiklar bidrar också till att trappor och stengolv slits snabbare vilket efter ett tag ger permanenta skador som inte går att tvätta bort. Med ett rent trapphus så ökar man inte bara trivseln för de boende utan förebygger även slitage.

När din bostadsrättsförening eller bostadsföretag anlitar Scent of Clean för fastighetens trappstädning kan ni själv skräddarsy städprogrammet. Ni bestämmer också hur ofta ni vill att städningen ska utföras, vanligtvis en gång per vecka och lite oftare under vintertid. Vid en trappstädning är det inte bara trapporna som städas utan även entrén och ofta även andra gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga.

När du anlitar oss för er trappstädning så är det yrkeskunniga och erfarna städare som utför arbetet. Vanligtvis används miljövänliga rengöringsmedel som lämnar en ren doft efter sig. Självklart har vi ansvarsförsäkring och lämnar vanligtvis garantier på vårt arbete. Det gör att du kan vara trygg med att arbetet utförs korrekt och med perfekt resultat.

När vi utför trappstädning så börjar vi alltid på översta plan och arbetar sedan nedåt våning för våning. Det gör städningen effektiv samtidigt som inte smuts flyttas runt i trapphuset.

  • I trapphuset sopas golven och trappstegen och fukttorkas sedan med mopp.
  • Fläckar på väggar och ledstänger torkas av med fuktig trasa. Även element, fönsterbrädor och andra detaljer i trapphuset torkas av med fuktig trasa.
  • Finns fasta mattor i trapphuset så dammsugs dessa.
  • Finns hiss så torkas väggar av, golven sopas och fukttorkas och speglar och fönsterglas putsas.
  • Nere i entrén så sopas och fukttorkas golven. Glas i entrédörren putsas, skrapgaller eller skrapmatta rengörs och eventuella lösa entrémattor skakas.

Det går att beställa till extra tjänster vid behov som fönsterputsning i trapphus, rengöring av armatur, lägenhetsdörrar, karmar, lister och beslag. Det går även att beställa storstädning i tvättstuga, cykelrum, källare och andra gemensamma utrymmen.

boka online gratis offert